,

Fem fabelaktige grunner til å flytte hjem

Er du utflytta orklending og kjenner at hjemlengselen kommer snikende? Eller trenger du noen slående argumenter for å overbevise partneren din om å bli med på flyttelasset? Her har du fem fabelaktige grunner til å flytte hjem til Orkland.

1. Billigere enn byen

Kanskje åpenbart, men et godt budskap kan ikke formidles mange nok ganger i disse inflasjonstider: I Orkland får du mye mer for dine sårt oppsparte bolig–kroner enn i trønderhovedstaden. Det gjelder uavhengig av om du vil bo sentralt eller ha riiikelig med boltreplass rundt deg. Drømmekåken venter på deg, så hva venter du på? Og hva skal du bruke alle de sparte pengene på? Noen som sa fet ferietur?

2. Besteforeldre innenfor kort rekkevidde

Ja vel, så har vi ikke Michelin–restauranter eller utesteder på hvert gatehjørne. Men vi har noe byen aldri kan konkurrere med – i hvert fall ikke hvis du har vokst opp her: Besteforeldre som bor kun en kort gå– eller kjøretur unna. Har du ikke barn enda, vil du prise deg lykkelig for akkurat dette om noen år. Og har du barn, så skjønner du hva vi snakker om.

Foto: Allsidig Design

3. Orklandbadet

Hele Orklands badeeldorado er så fint at det fortjener et punkt i seg selv. Så fint er dette anlegget at andre kommuner ser til Orkland for å hente inspirasjon. Hvor kult er ikke det? Orklandbadet er faktisk blant et av landets største badeanlegg, og en skikkelig innertier hvis du er uten planer en helg. Finn fram speedo-en og pakk badebagen!

4. «Where everybody knows your name..»

Det er noe deilig og trygt med å handle inn til taco på nærbutikken og treffe på gamle klassekamerater, fjerne slektninger og en tidligere ungdomskjæreste. Å komme hjem til bygda eller grenda man vokste opp i, kan by på reine Cheers–stemninga. Og er du for ung for den referansen, så anbefaler vi et Google–søk. Det er rett og slett trivelig å komme hjem!

5. Spennende jobbmuligheter

Enten det er fem, ti eller tjue år siden du utvandret fra Orkland, kan vi love deg at det har skjedd saker og ting mens du var borte. Nye bedrifter og næringer kommer stadig til Orkland – næringskommune nummer én i Trøndelag, og de etterspør mange ulike typer kompetanse og fagbakgrunner. Mulighetene for å lande en spennende og relevant jobb for både deg selv og en eventuell partner er med andre ord særs gode!

Siste artikler