Bo

Lyst til å bo langt unna nærmeste nabo, nyte stillhet, ro og landlig idyll? Eller ønsker du å bo sentralt, med både butikker og kulturtilbud rett rundt hjørnet?

Uansett hva du foretrekker, så finnes det et sted i Orkland som passer for akkurat deg og din familie.

Steder

I listen under kan klikke deg inn på grendene og tettstedene i Orkland for å bli bedre kjent med det store mangfoldet vi har å tilby!

Bolig

Lyst til å bygge enebolig eller flytte inn i en lettstelt leilighet? Eller kanskje realisere drømmen om småbruk på landet?

Ledige boliger

Du finner en oversikt over ledige boliger i Orkland på Finn.no.

Barn i Orkland

Du har kanskje hørt uttrykket «it takes a village to raise a child»? Med all ydmykhet, Orkland er en fin «village» å velge!

Vi er en familievennlig kommune, med rullerende opptak i barnehage, uttalte satsinger innenfor skole og Trøndelags kanskje flotteste arenaer for idrett, i tillegg til en rekke andre fritidstilbud.

En god barndom varer som kjent livet ut, og i Orkland ligger forutsetningene godt til rette for å gi barna dine nettopp det.

Barnehager

Orkland har totalt 10 barnehager, fordelt på 12 enheter. Ved å klikke deg videre på lenken finner du en oversikt over barnehagene i kommunen.

Skoler

Det er totalt ti skoler i Orkland kommune. Noen av dem er store, andre er små. Ved å klikke deg inn på lenken finner du en oversikt over grunnskolene i kommunen

Videregående skoler

Det er to videregående skoler i Orkland: Orkdal videregående skole på Evjen og Meldal videregående skole på Løkken. I tillegg ligger Trøndelag høyere fagskole (THYF) Christian Thams på Løkken. Samlet gir disse skolene et bredt og variert utdanningstilbud til ungdom i Orkland. 

Relaterte artikler

  • Meldal Bygdemuseum

    Sør i Orkland kommune finner du en gjeng med ildsjeler som holder liv i ærverdige bygninger fra gammelt av. Velkommen til Meldal Bygdemuseum! Eindride Einum og gjengen er for fult i gang med vedlikeholdet av Malistuggu. Det gamle jordgulvet er fjernet og et nytt tak er snart på plass. Vedlikehold av Midt-Norges nest største museum […]

  • Bli kjent med Orkland: – Unikt tilbud for nye arbeidstakere i private bedrifter og offentlig sektor

    – Vi tror dette kan bli en fin måte å bli kjent med Orkland og bidra til økt stolthet, tilhørighet og engasjement. Det sier Jakobe Juul, som er leder for kommunikasjon og digitalisering i Orkland kommune. Sammen med Thamsklyngen og Orkla industrimuseum har hun ledet arbeidet med å etablere et nytt tilbud for alle som har fått seg jobb i den […]

  • Samling for nyansatte i Orkland

    Velkommen til Orkland! Du har fått deg jobb i en av Norges fremste kommuner innen innovasjon og næring, og vi ønsker deg velkommen med på laget! I Orkland gjør vi ting annerledes og vi har tro på at vi sammen bygger Orkland. Som nyansatt i en virksomhet i Orkland, inviterer vi deg til en felles […]